Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adi Vasile, a declarat despre confruntarea din Liga Campionilor, cu Vipers, de sâmbătă, că va fi foarte intensă şi îşi doreşte o gestionare mai bună a apărării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Înainte de fiecare meci meseria mea este ca adversarul să nu mă surprindă cu nimic şi să pot să transmit echipei această informaţie, astfel încât ea să şi rămână în mintea jucătorului. (...)Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare şi finalul de meci. Este mult echilibru în Liga Campionilor, fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine, este o grupă în care nimic nu este câştigat, nimic nu este pierdut ăn orice loc al clasamentului ai fi, este bine pentru noi că suntem în prima parte a clasamentului. Trebuie să consolidăm lucrurile la care am lucrat, astfel încât la momentul testului suprem să fim siguri pe o bază bună”, a declarat antrenorul.

CSM Bucureşti va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, a zecea partidă din grupa A a Ligii Campionilor. Înaintea acesteia se află pe locul 2, cu 11 puncte, iar Vipers este pe 5, cu 8 puncte.

La rândul său, portarul Denisa Dedu vorbeşte despre oboseala care se acumulează repede, cu meciuri programate la câteva zile, în Liga Campionilor şi competiţia internă.

”Meciul cu Vipers va fi greu, ele au handbaliste de valoare, joacă în viteză mare, nu au avut multe meciuri în ultima perioadă... Sper să pregătim meciul bine şi să fim în forma cea mai bună.Trebuie să ne recuperăm rapid, nu este uşor, nu avem lot numeros, întâmpinăm probleme de sănătate, se adună oboseala şi se va vedea la un moment dat” , a spus Dedu.

Celelalte partide ale etapei sunt între Krim - Metz, FTC Budapesta - Team Esbjerg şi Rostov - SG BBM Bietigheim, toate programate sâmbătă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.