Fotbalistul marocan al echipei PSG, Achraf Hakimi, a fost inculpat joi pentru viol, a anunţat Parchetul din Nanterre, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost audiat, joi, de anchetatori din Hauts-de-Seine, iar apoi a fost inculpat şi plasat sub control judiciar.

Vineri, fotbalistul a participat la antrenamentul echipei PSG.

Hakimi este acuuzat de o tânără de 24 de ani că a violat-o, sâmbăta trecută, la locuinţa jucătorului, din Boulogne-Billancourt.

Acuzat de viol, Hakimi este în proces de separare de soţia sa. Motivul: Actriţa spaniolă vrea să stea mai mult acasă, iar fotbalistului îi place mai mult să meargă la petreceri
CITEȘTE ȘI Acuzat de viol, Hakimi este în proces de separare de soţia sa. Motivul: Actriţa spaniolă vrea să stea mai mult acasă, iar fotbalistului îi place mai mult să meargă la petreceri

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.