Fundaşul francez Wesley Fofana (Chelsea) va absenta de pe teren câteva luni, după accidentarea suferită zilele trecute, a anunţat marţi gruparea londoneză, printr-un comunicat publicat pe site-ul propriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fundaşul Wesley Fofana a suferit o intervenţie chirurgicală de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior. Tânărul de 22 de ani nu a călătorit în America pentru turneul de pre-sezon al clubului din cauza unor evaluări medicale de specialitate, care, din păcate, au confirmat că ar fi necesară o operaţie.

Wesley îşi va începe acum recuperarea şi va lucra cu departamentul medical al clubului, de la Cobham, în timpul fazei de reabilitare”, scrie în comunicatul clubului Chelsea.

Deşi medicii nu au înaintat, încă, o dată a revenirii lui Fofana pe teren, presa engleză speculează şi anunţă câteva luni de absenţă a internaţionalului englez din activitatea competiţională.

Echipa Chelsea Londra, sub conducerea antrenorului Mauricio Pochettino, a plecat luni în Statele Unite, unde va susţine un turneu de patru meciuri amicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.