Un accident s-a produs, sâmbătă, la Raliul Sibiului, în timpul unei etape desfăşurate în zona Păltiniş, după ce şoferul unui echipaj a derapat şi a lovit un stâlp de beton. O femeie de 47 de ani, copilot, a fost rănită, fiind preluată de elicopterul SMURD şi transportată la UPU Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În timpul etapei desfăşurate în zona Păltiniş, în cadrul Raliului Sibiului, s-a produs un incident soldat cu vătămarea corporală a unui copilot. Şoferul unuia dintre echipajele auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti, a derapat şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton”, a transmis, sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Copilotul, o femeie în vârstă de 47 de ani, a suferit un traumatism costal.

”Astăzi, în timpul probei speciale din cadrul etapei desfăşurate în zona Păltiniş s-a produs un incident în urma căruia o femeie în vârstă de 47 de ani, copilot, a avut nevoie de îngrijiri medicale suferind un traumatism costal. Aceasta a fost luată de la faţa locului de un elicopter SMURD şi transportată la Aeroportul Internaţional Sibiu, de unde a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic şi transportată la UPU Sibiu”, a arătat ISU Sibiu.

Potrivit SAJ Sibiu, femeia a suferit un traumatism toracic posterior şi a fost transportată la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.