Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Ripensia Timişoara, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ioan Dumiter '58 a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Cristian Dumitru '61 a egalat. Monea (Ripensia) a fost eliminat, în minutul 90+4.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni se menţine pe locul 2, cu 52 puncte, dar poate pierde această poziţie la finalul etapei. Sportul Snagov este lider, cu 55 de puncte, iar U Cluj şi Chindia Târgovişte, cu câte 50 de puncte, sunt pe locurile 3, respectiv 4. Petrolul ocupă locul 5, cu 49 de puncte.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ripensia se menţine pe locul 11, cu 29 de puncte.

În această etapă mai sunt de disputat meciurile Luceafărul Oradea - Universitatea Cluj (duminică, de la ora 13.00) şi Chindia Târgovişte - FC Petrolul (duminică, ora 15.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.