Gruparea Academica Clinceni a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după o sesizare a clubului Farul Constanţa, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC Farul Constanţa vs. ASC FC Academica Clinceni - Plângere - Admite în parte sesizarea formulată de FC Farul Constanţa aşa cum a fost modificată. În temeiul art. 79.12 din RD, se sancţionează clubul AFC Academica Clinceni cu penalitate sportiv de 10.000 lei. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată", informează lpf.ro.

La 29 ianuarie, meciul dintre Academica Clinceni şi Farul a fost amânat, după ce echipa ilfoveană a avut mai multe cazuri de Covid-19 în rândul jucătorilor. Farul a sesizat atunci Comisia de Disciplină invocând faptul că Academica nu a avut pe lista oficială depusă la LPF un număr de 25 de jucători,

Meciul se va juca joi, de la ora 20.00, şi contează pentru etapa a XXIII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Tot, miercuri, Comisia de Disciplină a anunţat suspendarea pentru două etape şi o penalitate sportivă de 3.000 de lei a jucătorului Vladimir Gogov, de la Academica Clinceni, eliminat la meciul cu FC Botoşani.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.