Clubul Academica Clinceni a anunţat, miercuri, numirea foştilor fotbalişti Augustin Călin, în funcţia de director sportiv şi Sabin Ilie, ca team manager, precum şi schimbări la nivelul conducerii tehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic", a precizat clubul ilfovean, clasat pe ultimul loc în Liga I.

Potrivit gsp.ro, antrenorului Ionuţ Chirilă a fost împiedicat să ţină antrenamentul de joi dimineaţă şi va fi înlocuit cu Flavius Stoican.

Chirilă a fost numit în funcţie la 21 septembrie şi de atunci echipa a înregistrat două remize şi şase înfrângeri. 

Formaţia din Clinceni ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 4 puncte după 17 etape, la 11 puncte de FC U Craiova, de pe locul 14, de baraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.