Zeci de persoane s-au adunat, luni dimineaţă, la Institutul "Marius Nasta" din Bucureşti, stând la rând pentru a se vaccina împotriva COVID-19. În perioada în care platforma informatică nu a funcţionat, datele pacienţilor au fost notate pe hârtie, pentru a fi introduse în sistem mai târziu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Digi 24, la Institutul "Marius Nasta" multe persoane au venit chiar cu o jumătate de oră înainte de începerea programului de vaccinare, la ora 8.00. Dozele de vaccin au fost aduse însă cu întârziere, iar unii oameni s-au declarat nemulţumiţi.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

De asemenea, la aceeaşi oră au fost programate mai multe persoane, însă managerul Institutului, Beatrice Mahler, i-a asigurat pe cei care aşteptau că vor fi vaccinaţi cu toţii, rugându-i să aibă răbdare.

În timpul în care platforma informatică nu a funcţionat, datele pacienţilor au fost notate pe hârtie, urmând a fi introduse în sistem ulterior.

"Vom introduce datele chiar dacă vom sta şi peste program. Important este ca persoana care vine la vaccinare să beneficieze de anamneza corectă, de vaccin şi supraveghere", a explicat Mahler.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

O situaţie similară a fost înregistrată şi la centrul de vaccinare de la Spitalul "Alexandru Obregia", a relatat Digi 24.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.