Zeci de persoane s-au adunat duminică după-amiază în faţa casei lui Gheorghe Dincă din Caracal, după ce au aflat că acesta a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete. Mama şi bunicul Luizei, adolescenta de 18 ani care a dispărut din aprilie, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat că fata ei a fost ucisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Zeci de persoane s-au adunat în faţa casei lui Gheorghe Dincă după ce oamenii au aflat că bărbatul a recunoscut uciderea celor două fete dispărute. Mama Luizei a vrut să intre în curtea lui Dincă, a bătut cu pumnii în poartă, ea fiind oprită de către jandarmii aflaţi în acel perimetru. Apoi, femeii i s-a făcut rău, ea având nevoie de îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanţă prezent la faţa locului. 
 
În prezent, numărul jandarmilor care păzesc locuinţa lui Gheorghe Dincă a crescut, în condiţiile în care în scurt timp acesta ar urma să fie scos din gospodărie.
 
Gheorghe Dincă, reţinut în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Olt, a recunoscut că a ucis-o pe aceasta, precum şi pe adolescenta de 18 ani dispărută din aprilie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.