Zeci de imobile din Capitală sunt în continuare, vineri, fără apă caldă şi căldură, în urma unor avarii apărute la reţelele primare şi secundare ale RADET. Avaria ENEL care a afectat imobile din Sectorul 1 a fost remediată, în zonă fiind reluată furnizarea agentului termic şi a apei calde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit RADET, sunt în continuare afectaţi abonaţii din peste 50 de imobile din sectoarele 5 şi 6, din cauza unei avarii la reţelele primare. Remedierea defecţiunii şi reluarea furnizării este estimată pentru vineri, ora 22.00.

În plus, s-a produs o avarie la o reţea secundară din strada Str. Trapezului Nr.2, fiind afectate blocuri din Sectorul 3, respectiv pe Bd.Th. Pallady bl. M5, M5A şi Str. Trapezului bl. M6. Aici, remedierea defecţiunii este estimată pentru vineri, ora 15.00. 

”Echipele RADET lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor avariilor”, au transmis reprezentanţii societăţii.

Aceştia precizează că nu se înregistrează zone cu funcţionare sub parametri. 

Avaria ENEL care a afectat, vineri dimineaţă, unul dintre punctele termice din Sectorul 1 a fost remediată, fiind reluată furnizarea agentului termic şi a apei calde în blocurile afectate. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.