Zece curse, dintre care şase ale companiei Wizz Air, înregistrează întârzieri miercuri pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, dar niciuna nu este anulată din cauza ninsorii şi a poleiului, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursa Wizz Air cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să aterizeze pe Henri Coandă la ora 9:10, venind dinspre Cluj-Napoca. A doua cursă Wizz Air, care vine dinspre Dortmund, ar fi trebuit să aterizeze pe Henri Coandă la ora 12:20, iar a treia, dinspre Charleroi, ar fi trebuit să sosească la 12:30. 

O altă cursă Wizz Air, dinspre Londra, care avea ora de sosire pe Henri Coandă 13:55, este aşteptată să aterizeze la 14:57.

Un zbor Wizz Air, dinspre Treviso (Italia), ar fi trebuit să aterizeze pe Henri Coandă la ora 11:50. Totodată, are întârziere şi un zbor Wizz Air care trebuia să decoleze de pe Henri Coandă la ora 11:05 cu destinaţia Bari.

O cursă Blue Air, care vine dinspre Stockholm, cu ora iniţială de aterizare pe Otopeni 13:40, este aşteptată să sosească la 14:38. Un zbor Blue Air, către Torino, ar fi trebuit să decoleze de pe Otopeni la 9:30.

O cursă Tarom, dinspre Bruxelles, cu ora iniţială de sosire pe Henri Coandă 14:00, are acum estimată ora de aterizare 14:21.

O altă cursă, Pegasus Airlines, cu destinaţia Istanbul, trebuia să decoleze de pe Otopeni la ora 12:20.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că nicio cursă nu este anulată, dar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

CNAB a precizat că pistele, platformele şi căile de rulare ale aeronavelor sunt deschise şi operaţionale.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări cod galben de polei pentru 12 judeţe şi Capitală. De asemenea, Bucureştiul şi nouă judeţe din estul şi sudul ţării sunt, de miercuri până joi dimineaţă, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.