Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat vineri că Guvernul va adopta săptămâna viitoare o hotărâre care va modifica strategia naţional de vaccinare. El a precizat că vor fi incluse două noi categorii de persoane vulnerabile în etapa a doua de vaccinare şi anume oamenii fără adăpost şi persoanele cu handicap şi cele care le îngrijesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un ultim punct este hotărârea de Guvern de modificare a strategiei naţionale de vaccinare a României. Va intra pe agendă Guvernului săptămâna viitoare şi pot să vă spun că vor fi anumite modificări. Pot să vă spun de pe acum că în etapa doi de vaccinare vor intra persoane vulnerabile precum oamenii fără adăpost, precum persoanele cu handicap, la fel şi cei care trăiesc sub acelaşi acoperiş şi cei care îi îngrijesc. Acestea sunt două categorii de persoane pe care vă asigur că le vom include în etapa a doua din strategia de vaccinare. Cu alte cuvinte, oameni care vor avea acces imediat la vaccinare”, a declarat Vlad Voiculescu, vineri la finalul şedinţei de Guvern. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.