Preşedintele PLUS Bucureşti, consilierul general Vlad Voiculescu, care nu a preluat încă funcţia de viceprimar, apreciază că ar trebui luată în considerare carantinarea municipiului Bucureşti şi a anunţat că va avea o discuţie cu primarul general, Nicuşor dan, în acest sens. ”Aproape 10.000 de cazuri în ultimele şapte zile, terapiile intensive sunt pline”, afirmă Voiculescu, care adaugă că lucrurile nu par să meargă în direcţia bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aproape 10.000  de cazuri în ultimele şapte zile, terapiile intensive sunt pline în spitalele din Bucureşti, asta ştim deja. Cu siguranţă, dacă lucrurile continuă aşa, lucrurile nu par să meargă în direcţia bună, cu siguranţă va trebui luată în considerare, inclusiv, solicitarea de carantină”, a declarat, marţi, la Europa FM, Vlad Voiculescu. 
 
Acesta a precizat că va avea o discuţie în acest sens cu primarul general, Nicuşor Dan, din calitatea sa de consilier general, întrucât nu a preluat încă funcţia de viceprimar. 
 
La ultima raportare au fost anunţate 1.946 noi cazuri de infectare în Capitală, incidenţa în ultimele 14 zile fiind 6,56 la mie. 
 
Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 77.796 de la debutul pandemiei. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.