Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici este condusă, din nou, de Violeta Vijulie, după eliberarea din funcţie a lui Liviu Mălureanu, propus de USR PLUS. ”Am revenit hotărâtă să continui reforma funcţiei publice”, a afirmat Violeta Vijulie, precizând care sunt proiectele pe care le va continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Prim–ministrul Florin Cîţu a semnat luni, 13 septembrie 2021, decizia de numire a Violetei Vijulie în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Violeta Vijulie îl înlocuieşte pe Liviu Mălureanu şi revine, astfel, la instituţia pe care a mai condus-o, în calitate de preşedinte, în perioada octombrie 2020 – februarie 2021, şi în calitate de vicepreşedinte, în perioada ianuarie – octombrie 2020. Din luna februarie a acestui an şi până la data de 13 septembrie, a fost consilier al ministrului, în cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene”, a transmis, miercuri, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, într-un comunicat de presă.  
 
Violeta Vijulie a transmis că va continua reformele pe car care le-a încept.  
 
“Am revenit la conducerea ANFP hotărâtă să continui reforma funcţiei publice, pe care am gândit-o împreună cu echipa ANFP. Consider că nominalizarea mea în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, de două ori în mai puţin de un an, confirmă recunoaşterea profesionalismului meu şi încrederea de care mă bucur în rândul Partidului Naţional Liberal. Îi asigur pe toţi acei funcţionari publici care îşi desfăşoară activitatea cu seriozitate şi determinare, de respectul meu şi de tot sprijinul în dezvoltarea unei cariere frumoase, care să-i facă mândri şi să le aducă prestigiul pe care îl merită. Corpul funcţionarilor publici trebuie să nască lideri, care să îşi asume efortul de a aduce sistemul din România la standarde occidentale. Sunt aici ca să fac acest lucru posibil!”, a declarat Violeta Vijulie.  
 
Preşedintele ANFP a transmis că va continua implementarea proiectelor importante, începute în perioada primului mandat la conducerea Agenţiei: crearea E-bugetar - baza de date cu toţi bugetarii din România, operaţionalizarea Concursului Naţional de recrutare a personalului din administraţia publică, întărirea parteneriatului stat – academie – ONG – companie, profesionalizarea resursei umane, introducerea inteligenţei artificiale la scară largă în administraţie, atragerea masivă de fonduri europene. 
 
Violeta Vijulie este licenţiată a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, are o diplomă de master în comunicare audio-vizuală la Scoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare ”David Ogilvy” şi, începând de anul acesta, este doctorand în administraţie publică, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. 
 
Violeta Vijulie este membru PNL din anul 2003.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.