Ministerul Sănătăţii a preluat, pe pagina de Facebook, un videoclip realizat de un medic român stabilit în Suedia şi de fiica sa de 12 ani, care explică modul în care funcţionează vaccinul împotriva COVID-19. "Mulţumesc autorităţilor române pentru răspunsul promt şi eficient la apelul meu. Tot respectul! Avem oameni responsabili în conducere! În sfârşit!", a scris, la rândul său, medicul Laura Ghibu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un medic român i-a explicat fiicei ei de 12 ani cum funcţionează vaccinul anti COVID-19. Fetiţa a desenat ce a înţeles, rezultatul fiind în acest video. Şi Laura şi Astrid, fiica ei, se vor vaccina atunci când le va veni rândul. Pentru că au înţeles", arată reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, pe Facebook, în mesajul care însoţeşte filmuleţul.

Medicul Laura Ghibu este din Sibiu, dar locuieşte în Suedia şi a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva zile.

"Astrid, 12 ani : " Mama, cum funcţionează vaccinul anti COVID ?"
Eu : " Blablablablablablabla...................."
După două ore a venit cu tableta şi mi-a arătat ceea ce puteţi şi voi admira, dacă vizionaţi filmul de mai jos:
PS. Am făcut ieri şi varianta în italiană. După 1 oră de la postare, am fost contactată de profesorul Raffaele Bruno de la Pavia, medicul infecţiolog care a tratat primul caz de COVID în Italia şi care mi-a cerut permisiunea să preia videoul pentru campania de informare asupra vaccinului în toată regiunea Lombardia.
A spus că videoul va fi trimis la 10 milioane de locuitori din nordul Italiei! L-am cedat cu plăcere şi GRATUIT!
Aviz autorităţilor române!
PPS. Am făcut o modificare în cateva clipuri din videoul original al fiicei mele ca să fie mai clar. Las si videoul original", a scris Laura Ghibu.
 
Luni, după ce filmuleţul a fost preluat pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii, ea a postat: "Mulţumesc autorităţilor române pentru răspunsul promt şi eficient la apelul meu. Tot respectul! Avem oameni responsabili în conducere! În sfârşit!".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.