Vicepreşedintele Agenţiei Naţonale de Integritate (ANI) Florin-Ionel Moise şi-a depus candidatura pentru a ocupa funcţia de preşedinte al instituţiei, iar Consiliul Naţional de Integritate a verificat dosarul candidatul fiind declarat admis. El va susţie proba scrisă în 14 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Naţional de Integritate, întrunit în şedinţa publică de astăzi, 07 iunie 2021, a verificat, în temeiul prevederilor art. 21 din Legea nr. 144/ 2007 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al prevederilor art. 8, alin. 1 lit. b) din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 19 alin. (2) din Legea nr. 144/ 2007 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, de către candidatul înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de Preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate. Urmare a verificării îndeplinirii condiţiilor, Consiliul Naţional de Integritate a declarat „admis" dosarul depus de candidatul Florin-Ionel Moise la concursul pentru ocuparea funcţiei de Preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate”, a transmis, luni, ANI, într-un comunicat de presă.

Instituţia precizează că Moise va susţine proba scrisă, luni, 14 iunie 2021, ora 12.00, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate din Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, Sector 1, Bucureşti.

Florin-Ionel Moise este vicepreşedinte al ANI din noiembrie 2017, dar lucrează în instiutţie încă din 2008. A deţinut, pe rând, funcţiile de consilier preşedinte, inspector de integritate şi şef serviciu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.