Un proiect-pilot care prevede vaccinarea fără programare, iniţiat de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, debutează miercuri, la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ. Persoanele care doresc să vaccineze se pot prezenta între orele 17.00 şi 20.00, urmând a primi serul Pfizer. Proiectul se va desfăşura timp de cinci zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Piatra Neamţ, de miercuri, în intervalul orar 17-20, persoanele doritoare se pot vaccina împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer, fără programare, în centrul de la Piaţa Centrală "Sf. Gheorghe".

"Vaccinare fără programare!" este un proiect-pilot iniţiat de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, care se derulează şi în localităţile Roman şi Târgu Neamţ.

La Roman, vaccinarea fără programare se poate face la centrul de la Colegiul Tehnic "Miron Costin", corpul A - clădirea Cămin internat, iar la Târgu Neamţ la Sala de sport - Club sportiv.

DSP Neamţ a precizat că pentru municipiile Piatra Neamţ şi Roman sunt alocate câte 90 de doze pe zi, iar la Târgu Neamţ - 30.

Acţiunea se va desfăşura timp de cinci zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.