Un velier aflat în dificultate în Marea Neagră, în apropiere de Mangalia, a cerut sprijinul autorităţilor, iar în zona respectivă deplasându-se o navă a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM). Ambarcaţiunea ARSVOM a reuşit să ajungă la yachtul respectiv, care venea din direcţia Balcic şi care rămăsese fără combustibil. Yachtul a fost remorcat până în Portul Mangalia, la bord aflându-se şase persoane, adulţi şi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE 2 - Yachtul care rămăsese fără combustibil a ajuns duminică seara, în portul Mangalia, după ce a fost remorcat de ambarcaţiunea Theia. La bord se aflau şase persoane, adulţi şi copii.

UPDATE - Ambarcaţiunea ARSVOM a reuşit să ajungă la yachtul respectiv, care venea din direcţia Balcic şi care rămăsese fără combustibil. Yachtul va fi remorcat până în Portul Mangalia.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii ARSVOM au anunţat duminică, faptul că are loc o intervenţie de salvare pentru un velier, aflat în dificultate, la 13 mile marine de Mangalia aflat în dificultate.

La bordul velierului se află şase persoane.

În zona respectivă se va deplasa nava Theia a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.