Cursa aeriană Viena-Iaşi nu a putut ateriza, sâmbătă după-amiază, pe aeroportul ieşean din cauza unei furtuni puternice, avionul fiind redirecţionat către aeroportul din Budapesta. Avionul a oprit la Budapesta pentru realimentare, iar la ora 17.25, ora României, a decolat către Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pentru zborul Viena-Iaşi programat duminică, compania Austrian Airlines intenţionează să introducă un avion cu mai multe locuri, astfel încât să poată fi preluaţi şi pasagerii care nu au putut ajunge la Iaşi în cursul acestei zile.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Avionul aparţinând companiei Austrian Airlines urma să ajungă la Iaşi la ora 15.20, însă cu doar câteva minute înainte de aterizare în zona aeroportului s-a pornit o furtună puternică. Aeronava s-a rotit de câteva ori deasupra judeţului Iaşi, iar potrivit flightradar.ro a fost redirecţionată către aeroportul din Budapesta.
 
Pe aeroportul din Iaşi aşteptau zeci de pasageri ce urmau să se îmbarce în aceeaşi aeronavă care avea programat la ora 16.00 zborul retur către Viena.
 
Atât reprezentanţii companiei aeriene austriece, cât şi cei ai aeroportului Iaşi nu au precizat dacă pasagerii vor ajunge la destinaţie cu o altă aeronavă care va sosi în cursul zilei la Iaşi sau dacă vor fi reprogramaţi pentru zborurile din zilele următoare.
 
Judeţul Iaşi se află până la ora 23.00 sub cod galben de instabilitate atmosferă temporară accentuată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.