Se vehiculează că în rândul angajaţilor Curţii Constituţionale ar putea fi o persoană infectată cu noul coronavirus. Testul angajatei suspectate de COVID-19 a ieşit negativ, au precizat surse oficiale pentru News.ro. CCR a amânat pronunţarea pe toate punctele înscrise pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Rezultatul testului făcut angajatei din Curtea Constituţională suspectată de infectare cu noul virus a ieşit negativ, au explicat surse oficiale pentru News.ro

ŞTIREA INIŢIALĂ Curtea Constituţională a amânat din nou decizia asupra punctelor înscrise pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri. 

CCR trebuia să se pronunţe asupra conflictul juridic de natură constituţională între Senat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), cât şi asupra obiecţiilor formulate de preşedintele Klaus Iohannis şi Executiv la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare şi nu Guvernul.

„Cu privire la cauzele înscrise în lista de şedinţă de astăzi, 16 septembrie 2020, Curtea Constituţională a dispus amânarea acestora la o dată care urmează a fi comunicată ulterior”, arată comunicatul de presă emis miercuri de CCR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.