O staţie care comercializează carburanţi în Satu Mare a fost evacuată, sâmbătă după amiază, după ce şoferul unui TIR a lovit şi dărâmat o pompă din incinta benzinăriei. Primele date de la faţa locului arată că în zonă nu se simte miros de carburanţi. Tirul a fost îndepărtat, nu sunt scurgeri de combustibil, anunţă ISU Satu Mare. Sursa citată mai spune că la sosirea echipajelor de pompieri, acestea au constatat că autocamionul implicat în incident, agaţase protecţia unei pompe de alimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc sâmbătă, într-o benzinărie situată pe strada Aurel Vlaicu din Satu Mare. Primele date de la faţa locului arată că un TIR încărcat cu adezivi şi vopsele a intrat într-o benzinărie a grupului Mol şi a dărâmat o pompă. Toate persoanele aflate în staţie au fost evacuate, anunţă ISU Satu Mare.
Conform sursei citate, „din primele informaţii nu se simte miros de gaz/benzină/motorină” în acea zonă. La faţa locului au fost trimise două echipaje de la Detaşamentul de pompieri Satu Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.