Opt localităţi din judeţul Caraş-Severin nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza ninsorilor căzule noaptea trecută. Echipele companiei de electricitate sunt pe teren şi anunţă că au reuşit realimentarea altor două localităţi. Potrivit ISU Caraş-Severin, a fost restabilită alimentarea cu energie electrică a localităţilor afectate de ninsori. Echipajele companiei de electricitate Enel au reuşit să rezolve favorabil toate avariile apărute după fenomenele meteo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „La această oră, din informaţiile primite la dispeceratul unităţii, în judeţul Caraş-Severin nu mai sunt localităţi nealimentate cu energie electrică”, transmite ISU Caraş-Severin.
 
UPDATE - „Echipele E-Distribuţie Banat au intervenit încă de la primele ore ale zilei şi continuă să lucreze pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în toate zonele din judeţul Caraş Severin afectate de condiţiile meteo severe. O mare parte a incidentelor au fost remediate, iar la ora 15 mai erau nealimentate parţial localităţile Bozovici, Ramna şi Turnu Ruieni. Echipele E-Distribuţie Banat şi ale contractorilor vor lucra pentru reluarea alimentării tuturor clienţilor afectaţi, condiţiile fiind îngreunate de accesul dificil în unele zone de reţea”, anunţă Biroul de presă E-Distribuţie Banat.

De asemenea, compania recomandă clienţilor afectaţi să folosească numărul TelVerde Banat (apelabil gratuit din reţelele naţionale) - 0800.070.444 pentru a semnala deranjamentele.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Caraş-Severin, sunt opt localităţi nealimentate cu energie electrică în judeţ. este vorba despre Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Doclin, Ramana, Fîrliug, Berzovia, Ticvaniu Mare. 
 
Echipajele de la Enel sunt pe teren şi au reuşit realimentarea cu energie electrica în Rusca Montană, Borlova.
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeşul Caraş-Severin a nins puternic. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol pentru 14 judeţe situate în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării, care a fost valabilă până duminică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.