Centrul Infotrafic anunţă că, vineri, valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş (judeţul Giurgiu). Maşinile circulă în coloană pe aproximativ un kilometru. Centrul Infotrafic anunţă că se circulă în coloană şi pe mai multe sectoare de pe Drumul Naţional 1, între staţiunile de pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, vineri,  pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti se circulă în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ un kilometru.

Coloanele de maşini s-au format în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş (Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti). 

În vederea fluidizării traficului, sunt recomandate următoarele rute alternative:

- pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

- pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) - DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin – Vale).

Valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, unde se circulă în coloană pe mai multe sectoare de drum

Centrul Infotrafic anunţă că se circulă în coloană pe mai multe sectoare de pe Drumul Naţional 1, între staţiunile de pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule.

CITEȘTE ȘI video aglomeratie DN 1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, vineri, pe DN1 pe zona staţiunilor montane, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de mers Ploieşti către Brasov.

Valorile de trafic sunt ridicate şi pe DN1 Centura de Vest a Ploieştiului către Braşov.

”Se circulă în coloană de la km 126(Buşteni) - 138(Azuga). Pe raza localităţii Comarnic, coloana în mişcare de la km. 103 la km. 107, viteza de deplasare 30- 40 km/h, se acţionează pentru fluidizare”, a transmis Infotrafic.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.