Poliţiştii au discutat atât cu reprezentanţii Spitalului Municipal Lugoj, cât şi cu administratorul unei firme care ar fi trebuit să furnizeze dezinfectanţi spitalului după informaţia conform căreia produsele destinate unităţii medicale ar fi fost furate pe drumul de la depozitul din Ilfov către Lugoj şi Hunedoara. Conform IGPR, ambele părţi au negat informaţia, care fusese furnizată de către managerul Spitalului Municipal Lugoj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - IGPR a transmis că poliţiştii au avut discuţii atât cu reprezentanţii Spitalului Municipiului Lugoj, cât şi cu administratorul firmei care ar fi trebuit să furnizeze respectivul dezinfectant, iar ambele părţi au negat informaţiile apărute în spaţiul public.

”De la începutul anului şi până în prezent, la nivel naţional nu a fost înregistrată nicio sesizare prin care o persoană fizică sau juridică să semnaleze  că, vreun autovehicul încărcat cu sute de litri de dezinfectant să fi fost victima vreunei infracţiuni”,precizează IGPR.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Managerul Spitalului Municipal Lugoj, Erwin Floroni, a declarat, pentru News.ro, că a comandat la o firmă din Ilfov 115 litri de dezinfectant, însă a aflat că transportul nu mai ajunge, deoarece produsul comandat a fost furat.
 
"Am făcut comandă la o firmă din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri şi am văzut că nu mai ajunge la noi. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat care ar fi trebuit să transporte şi în cele din urmă am aflat că dezinfectantul a dispărut pe drum. Firma de la care am comandat a spus că ne dau cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarat Floroni.
 
În acelaşi transport mai era o cantitate de dezinfectant şi pentru un spital din judeţul Hunedoara, şi acela fiind dispărut.
 
Managerul Spitalului din Lugoj a spus că nu ştie în ce judeţ a dispărut dezinfectantul şi că firma care l-a livrat ar fi cea care ar trebui să sesizeze Poliţia pentru că prejudiciul este al acestei firme.
 
Potrivit managerului, la Spitalul din Lugoj mai sunt dezinfectanţi în magazie, pentru următoarele trei săptămâni, însă conducerea unităţii a vrut să fie prevăzătoare, de aceea a comandat noi stocuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.