O fată de 11 ani care a plecat de acasă, din judeţul Ilfov, a fost căutată de poliţişti, ea fiind văzută la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, a fost solicitat sprijinul cetăţenilor, prin mesaj Ro-Alert. Fata a fost găsită cu ajutorul cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit Poliţiei Capitalei, fata a fost găsită cu sprijinul cetăţenilor, care au fost semnalaţi prin intermediul Ro-Alert.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 4 august 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la aceeaşi dată, a plecat de la adresa de domiciliu, din judeţul Ilfov. Menţionăm faptul că minora ar fi fost văzută la o adresă din Sectorul 2”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Fata dispărută se numeşte Şolyom Elena Mihaela, are 11 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime: 1,70 metri, greutate 60 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr lung, negru. La data dispariţiei ea purta trening grena.
 
Persoane care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugate să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.
 
De altfel, a fost solicitat sprijinul cetăţenilor şi prin intermediul Ro-Alert.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.