Drumarii au inspactat, miercuri, Transalpina, în vederea redeschiderii traficului pe segmentul Rânca şi Obârşia Lotrului. La finalul verificărilor s-a luat decizia permiterii circulaţiei în timpul zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În data de 16.06.2021, ora 13.00 a fost redeschis traficul rutier pe DN 7A (Transalpina) între localităţile Voineasa – Rânca, între orele 07.00-21.00, pentru autovehiculele cu masa maximă autorizata mai mică de 3.5t”, a transmis IPJ Vâlcea. 

Între orele 21.00-07.00 traficul rutier este închis. 

ŞTRE INIŢIALĂ: ”Directorul Directiei de Întreţinere din cadrul CNAIR, Florin Dascalu, însoţit de către Directorul de întreţinere din cadrul DRDP Craiova, Florin Dobre, au efectuat astăzi inspecţia, în vederea reluării circulaţiei rutiere pe DN 67C, sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului”, a transmis, miercuri, DRDP Craiova.

Instituţia a precizat că decizia va fi anunţată la finalul discuţiilor.

Drumarii au derulat în ultima perioadă mai multe acţiuni în zonă, atât pentru deszăpezirea sectorului de drum, cât şi pentru consolidarea acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.