Liderul USR PLUS Iaşi Cosette Chichirău solicită demisia urgentă a primarului oraşului Mihai Chirica. „Greva japoneză pe care a anunţat-o este o dovadă că nu este apt să mai conducă această instituţie”, a adăugat deputata USR-PLUS. Chichirău susţine că "Mihai Chirica tot un pesedist de şcoală veche a rămas". "Primarul Iaşiului s-a victimizat ca un hoţ prins cu mâna în buzunarul altuia", afirmă ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dacă nu este capabil să facă un buget, atunci să plece! Soluţia decentă în cazul primarului Mihai Chirica nu este greva japoneză, ci demisia. Solicit aşadar demisia urgentă a primarului Chirica din funcţia de primar al Iaşului. Greva japoneză pe care a anunţat-o este o dovadă că nu este apt să mai conducă această instituţie. Iaşul nu are nevoie de un primar plângăcios şi neputincios, ci de un primar competent, capabil să elaboreze un buget axat pe dezvoltare şi investiţii”, a scris Cosette Chichirău vineri pe Facebook.

Într-o altă postare, Cosette Chichirău a afirmat că "Mihai Chirica tot un pesedist de şcoală veche a rămas" şi că "fostul băiat de mingi al baronului local Gheorghe Nichita minte, jigneşte şi îi dezinformează deliberat pe ieşeni".

"Declaraţiile virulente de ieri (joi - n.r.) au o singură explicaţie: Chirica a intrat în panică pentru că USR PLUS i-a demascat incompetenţa. Primarul Iaşiului s-a victimizat ca un hoţ prins cu mâna în buzunarul altuia. Bugetul prezentat de Mihai Chirica are prea puţine investiţii şi prea multe cheltuieli. Nu este în interesul ieşenilor, ci doar al camarilei lui Chirica. Prin urmare, nu putea fi votat", a comentat liderul USR PLUS Iaşi, deputatul Cosette Chichirău.

Mihai Chirica a anunţat că de luni intră în grevă japoneză, după respingerea bugetului local de către consilieri, el avertizând totodată că şi sindicatele din instituţiile subordonate primăriei ar putea declanşa proteste.
 
Liderii ieşeni ai USR PLUS susţin, referindu-se la intenţia edilului Mihai Chirica de a intra de luni în grevă japoneză, că primarul Iaşiului se află în grevă generală din prima zi a mandatului său şi au precizat că respingerea bugetului local nu înseamnă blocarea activităţii Primăriei.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.