Fiul unui procuror din Constanţa s-a împuşcat, duminică, el fiind transportat în stare gravă la spital. Tânărul care s-a împuşcat în cap a murit la Spitalul Judeţean Constanţa, au confirmat surse din rândul anchetatorilor. Poliţiştii au precizat că deocamdată nu pot spune a cui era arma cu care bărbatul s-a împuşcat, cercetările fiind în acest caz fiind în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Băiatul decedat era fiul lui Teodor Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. El a devenit cunoscut la nivel naţional pentru lupta pe care a început-o împotriva  deşeurilor care ajung ilegal în România din străinătate.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-a împuşcat, cu o armă, în zona capului.
 
„Poliţiştii Secţiei 3, dar şi criminalişti şi poliţişti de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al judeţului Constanţa, respectiv un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgenţă la spital”, a anunţat IPJ Constanţa. 
 
 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, victima este fiul unui cunoscut procuror din Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.