Două fete, una în vârstă de 9 ani, iar cealaltă de 11 ani, ambele din comuna constănţeană Cumpăna, sunt căutate de poliţiştii constănţeni după ce au ieşit la joacă vineri după amiază şi nu au mai revenit acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Cele două fete din comuna Cumpăna, date dispărute vineri seara, au fost găsite de poliţişti. Oamenii legii le-au descoperit în zona unor blocuri din localitate şi le-au înapoiat familiilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cumpăna au fost sesizaţi. vineri seară, despre dispariţia Mirunei Ioana Cioară, de 9 ani şi a Georgianei Maria Jalbă, de 11 ani, ambele din comună.

Conform primelor informaţii, cele două fete ar fi ieşit la joacă pe stradă, vineri, în jurul orei 15.30 şi nu au mai revenit la domiciliu.

Poliţiştii au mai precizat că fata în vârstă de 9 ani purta în momentul dispariţiei o geacă de culoare roz.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.