Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică la ora 12.15, sunt semnalate condiţii de ceaţă densă, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Tulcea şi Constanţa. Sunt semnalate şi precipitaţii sub formă de ploaie şi se circulă în condiţiile unui carosabil umed, cu vizibilitatea bună, pe majoritatea arterelor rutiere din ţară. De asemenea, la ora 13.20, ceaţa afectează vizibilitatea în trafic sub 200 de metri pe autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, pe tronsonul cuprins între kilometrii 160 - 212.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Şi pe A4 Ovidiu – Agigea se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţitii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza în mers, sporind atenţia la volan, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să evite manevrele riscante sau depăşirile periculoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.