Mai multe localităţi din judeţul Arad se află, vineri seară, sub Cod roşu de furtună, cu grindină de mari dimensiuni şi rafale de vânt care pot depăşi viteza de 90 de kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ANM, o altă avertizare nowcasting Cod roşu, vizând aceleaşi fenomene meteo, este valabilă de la ora 19.20 până la 2-.30, în alte localităţi din judeţul Arad - Ineu, Târnova, Bocsig, Buteni, Beliu, Craiva, Seleuş, Cermei, Tauţ, Bârsa, Cărand, Şilindia

ŞTIREA INIŢIALĂ - Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod roşu, valabilă între orele 19.00 şi 20.00, în judeţul Arad (Şicula, Apateu, Sintea Mare, Şepreuş, Zărand, Olari).

Acolo se vor semnala grindină de dimensiuni mari, frecvente descărcari electrice, vijelie puternică, cu rafale de peste 90 km/h, averse torenţiale care vor acumula 30..35 l/mp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.