Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod roşu de viscol pentru judeţele judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, unde, la munte, rafalele de vânt vor depăşi 140 – 145 de kilometri la oră. O altă avertizare vizează judeţul Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Meteorologii au emis şi o avertizare cod roşu pentru judeţul Cluj. este vizată zona de munte, la altotudini mai mari de 18.00 de metri. 

”Se vor semnala: viscol puternic, intensificări ale vântului cu rafale care vor depăşi 125...135 km/h, zăpadă puternic troienită, vizibilitate redusă spre 0 m”, anunţă ANM. 

Avertizarea este valabilă până la ora 22.00. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ANM, până la ora 20.30, este cod roşu de vânt puternic în zona de munte a judeţelor Carş-Severin şi Hunedoara.  

”Se vor semnala: viscol puternic, intensificări ale vântului cu rafale care vor depăşi 140...145 km/h, zăpadă puternic troienită”, au transmis meteorologii.  

Potrivit acestora, vizibilitatea va fi redusă spre zero.  

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, valabilă luni, în cea mai mare parte a ţării, iar din cursul după-amiezii vor fi şi ninsori, în nord-vest şi la munte. Intensificările vântului vor persista, iar în zonele înalte ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi local în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali va fi Cod portocaliu de viscol, cu reducerea vizibilităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.