Circulaţia feroviară a fost închisă, miercuri după-amiază, în staţia Grădinari, judeţul Giurgiu, şi pe ruta Grădinari - Vadu Lat, anunţa CFR SA, menţionând că măsura a fost luată la solicitarea ISU, din cauză că un incendiu de vegetaţie s-a extins şi pe calea ferată. Mai multe trenuri de călători au staţionat în gările apropiate. După stingerea incendiului, traficul feroviar s-a reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Oanei Brânzan, circulaţia feroviară a fost reluată, în condiţii normale, în staţiei Grădinari şi pe intervalul Grădinari - Vadu Lat.

Echipele de pompieri au  intervenit cu 3 autospeciale, care s-au deplasat de trei ori pentru realimentare,  şi o autospecială de 10 tone, trimisă de la Mihăileşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La această oră circulaţia feroviară este oprită pe raza staţiei Grădinari şi pe intervalul Grădinari - Vadu Lat din cauza unui incendiu izbucnit la vegetaţie, incendiu care s-a extins şi pe calea ferată, în zona macazelor. Oprirea temporară a traficului feroviar şi scoaterea de sub tensiune a liniei de contact din staţia Grădinari şi pe intervalul Grădinari-Vadu Lat a fost solicitată de către reprezentanţii ISU pentru a interveni cu mai multe autospeciale în vederea stingerii incendiului izbucnit la vegetaţia din perimetrul căii ferate şi din zona macazelor”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

FOTO: CFR SA
FOTO: CFR SA

Ea a adăugat că mai multe trenuri de călători au fost oprite temporar, din motive de siguranţă, în gările adiacente, până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de reprezentanţii ISU: R 9907 şi R 9347 - în staţia Chiajna, IRN 348 - în staţia Vadu Lat, IR 1835 - Bucureştii Noi de la ora 16.41, R 9306 -  Zăvestreni, de la ora 17.08. De asemenea, vor fi oprite R 9305 şi 10093 în Bucureştii Noi.

FOTO: CFR SA
FOTO: CFR SA

Pompierii şi personalul feroviar acţionează pentru stingerea incendiului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.