Valorile de trafic sunt ridicate, sâmbătă la prânz, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, fiind coloane de maşini între Nistoreşti şi Comarnic, la Buşteni şi între Predeal şi Buşteni, dar şi pe DN 39 între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord. Se circulă îngreunat şi pe DN 7 la Călimăneşti, pe A 1 la intrarea în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul Infotrafic anunţă că, la ora 13.00, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, sunt coloane de autovehicule între Nistoreşti-Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, precum şi între staţiunile Predeal-Buşteni, în direcţia către Ploieşti.

De asemenea, pe DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul este îngreunat în Călimăneşti, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, se înregistrează valori de trafic ridicate între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, în direcţia către Constanţa.

Pe A1 Bucureşti-Piteşti, traficul este uşor îngreunat la intrarea în Capitală.

În schimb, pe A2 Bucureşti-Constanţa, valorile de trafic au scăzut pe sensul de mers către litoral, fără a mai fi formate coloane de autovehicule şi nici evenimente rutiere în desfăşurare. Pe sensul opus se circulă îngreunat la intrarea în Capitală.

Şi pe A4 Ovidiu-Agigea valorile de trafic au scăzut, se circulă în condiţii normale. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă, la ora 9.00, este trafic intens pe  DN 1 Ploieşti-Braşov, în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

De asemenea, pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, se înregistrează valori de trafic ridicate în Agigea şi Eforie Nord, pe sensul de mers către litoral.

Pe A2 Bucureşti-Constanţa, sunt valori de trafic ridicate în direcţia către Constanţa.

”Sunt formate 2 coloane de autovehicule la kilometrii 59, localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, şi 184, localitatea Peştera, judeţul Constanţa, unde s-au produs 2 tamponări, nu sunt restricţii de trafic, autovehiculele fiind scoase rapid pe banda de urgenţă, însă se circulă îngreunat, cu viteză redusă”, a arătat Centrul Infotrafic.

Şi pe A4 Ovidiu-Agigea, este trafic intens pe sensul de mers către litoral.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie, în limitele legale de viteză, adaptată la condiţiile de trafic, să mărească distanţă de siguranţă dintre autovehciule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii şi să evite manevrele riscante şi depăşirile periculoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.