Senatorul Diana Şoşoacă s-a alăturat duminică seară, la Buzău, unui grup de aproximativ 30 de protestatari faţă de restriicţiile impuse în contextul pandemiei. Ea a prezentat un sac în care a susţinut că sunt puşi cei care mor de COVID. În cursul zilei, 60 de persoane, printre care şi adolescenţi şi copii, au protestat mărşăluind prin oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Senatorul Diana Şoşoacă s-a alăturat duminică unui grup de 30 de protestatari care au aşteptat-o pe treptele clădirii în care se află sediul Primăriri Buzău.

Ea a venit cu un sac negru, pe care l-a prezentat ca fiind de tipul celor în care sunt înmormântaţi cei care mor de COVID.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Cei 60 de protestatari merg în coloană prin oraş, însoţiţi de jandarmi.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Manifestanţii au oprit pe platoul din faţa Prefecturii, unde au intonat ”Hristos a înviat!”, după care şi-au continuat traseul pe principalul bulevard al oraşului.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Ei intenţionează să revină în Piaţa Daciei, din centrul municipiului, unde s-au desfăşurat toate protestele din ultimele zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.