Traficul este întrerupt sâmbătă dimineaţă pe DN 72A, între Zărneşti şi Şinca Nouă, în zona localităţii Poiana Mărului, din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi. Cinci echipaje de la ISU Braşov acţionează cu cinci motopompe pentru evacuarea apei din zona Poiana Mărului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov acţionează cu cinci motopompe pentru evacuarea apei din zona Poiana Mărului. 
La ora transmiterii acestei ştiri DN 73A este în continuare impracticabil din cauza aluviunilor adunate pe carosabil în urma unei viituri şi a creşterii debitului apelor unui pârâu care trece prin localitatea Poiana Mărului. 

Şi localitatea Zărneşti a fost afectată de inundaţii. Sâmbătă dimineaţă, pompierii acţionează pentru evacuarea apei din trei gospodării şi două subsoluri situate pe strada Nouă şi pe strada Brebina.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi, traficul este întrerupt pe DN 73A Zărneşti – Şinca Nouă, pe raza localităţii Poiana Mărului, judeţul Braşov”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Sunt în curs de desfăşurare intervenţii pentru degajarea carosabilului, estimându-se reluarea circulaţiei după ora 08.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.