Meteorologii au emis vineri dimineaţă o avertizare meteorologică cod galben de vijelii şi grindină pentru Bucureşti şi mai multe zone din Ilfov, Giurgiu şi Dâmboviţa. Conform ISU Bucureşti-Ilfov, s-au înregistrat 44 de copaci căzuţi, 33 de maşini avariate, uar o persoană a fost rănită după ce a un copac a căzut pe maşina în care se afla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU Bucureşti - Ilfov a gestionat 46 de intervenţii - 44 în municipiul Bucureşti şi 2 in judeţul Ilfov. Acestea au constat în îndepărtarea a 44 de copaci căzuţi, a unui stâlp căzut şi a unui element de construcţie. Au fost avariate 33 de autoturisme şi un acoperiş”, conform ISU.

O persoană a fost surprinsă intr-un autoturism de un copac căzut. Aceasta a fost scoasă din maşină conştientă şi a fost transportată la spital.

UPDATE - ISU Bucureşti - Ilfov semnalează până la acest moment că în mai multe sectorare vântul a doborât copaci.

În trei cazuri copacii au căzut pe maşini -  Intrarea Pitulici, str. Cetatea de Baltă şi str. Modoran Ene - , pe Bulevardul Metalurgiei 136, un copac a căzut pe carosabil, iar pe strada Samuil Vulcan  un copac a căzut pe gardul Liceului Dimitrie Gusti.

Copaci căzuţi sunt şi pe străzile Romancierilot, Dr. Cristea şi Valeriu Braniste.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ANM anunţă intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55…60 km/h şi pe arii restrânse 70 km/h, vijelie, descărcări electrice, grindină, local averse care vor acumula peste 15 l/mp.

Zonele vizate sunt Bucureşti li mai multe regiuni din judeţele Giurgiu, Ilfov şi Dâmbpviţa,

Conform anunţului meteorologilorm vor fi afectate:  Judeţul Giurgiu - Bolintin-Vale, Floreşti-Stoeneşti, Roata de Jos, Ulmi, Mihăileşti, Ghimpaţi, Bolintin Deal, Găiseni, Vânătorii Mici, Ogrezeni, Crevedia Mare, Buturugeni, Bucşani, Letca Nouă, Grădinari, Răsuceni, Clejani, Mârşa, Iepureşti, Cosoba, Bulbucata; Judeţul Ilfov ; Judeţul Dâmboviţa - Crevedia, Ciocăneşti, Tărtăşeşti, Brezoaele, Poiana, Butiman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.