Un apel la numărul de urgenţă 112 a anunţat, luni seară, prezenţa unui posibil dispozitiv explozibil pe o stradă din cartierul Ciarda Roşie din Timişoara. Acolo au fost mobilizaţi pompieri, poliţişti, jandarmi, pirotehnişti şi lucrători SRI. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre o alarmă falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - După mai multe căutări, specialiştii pirotehnişti au stabilit că este vorba despre o alarmă falsă. Microbuzul avea ataşat un dispozitiv electronic cu funcţiuni de monitorizare. Dispozitivul a fost ridicat de poliţişti, pentru cercetări.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit unui apel la numărul de urgenţe 112, ar fi un dispozitiv exploziv lângă un microbuz parcat pe strada Traian Simu din cartierul Ciarda Roşie din Timişoara.
 
Imediat, circulaţia pe această stradă a fost închisă, iar în zonă au fost mobilizate echipaje de pompieri, poliţişti, jandarmi, precum şi specialişti pirotehnişti şi lucrători SRI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.