Procesul electoral a fost reluat la Costineşti cu buletinele de vot greşite până la sosirea celor noi. Procesul electoral fusese suspendat după ce a fost greşit buletinul de vot pentru alegerea primarului, în sensul că în căsuţa cu numele candidatul liberal se afla sigla Pro România şi nu cea a PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Procesul electoral a fost reluat în comuna Costineşti tot cu buletinele greşite pentru Primărie, oamenii fiind anunţaţi de existenţa acestei erori, iar în momentul când vor sosi buletinele care urmează să fie tipărite, doar acestea vor fi folosite. 
Reprezentanţii Biroului Electoral Costineşti au declarat că a fost reluat procesul de votare după ce a fost oprit aproximativ două ore din cauza unei greşeli pe buletinul pentru candidaţii la Primărie, în sensul că în căsuţa cu numele candidatul liberal se afla sigla Pro România şi cea a PNL.
Iniţial, Biroul Electoral a decis ca procesul electoral să fie suspendat până la tipărirea unor buletine noi, dar apoi s-a revenit asupra acestei hotărâri şi s-a reluat votare cu buletinele eronate.
Alegătorii sunt însă anunţaţi de existenţa acestei erori. După ce buletinele noi vor fi tipărite doar acestea vor fi folosite în procesul electoral. 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Constanţa au luat decizia de a suspenda procesul de votare la Costineşti deoarece în dreptul candidatului Partidului Naţional Liberal nu era sigla acestui partid, ci cea a Pro România. În acest caz urmează să fie retipărite buletinele de vot pentru Primărie, iar abia după ce acestea vor ajunge în secţii va fi reluat procesul electoral. 
Până la oprirea procesului de votare, în secţia de la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din Costineşti votaseră 11 persoane, iar în cea de la şcoala primară Ion Creangă din Schitu votaseră 7 persoane. În comuna Costineşti sunt 2.767 de alegători.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.