Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Constanţa vor fi închise şi marţi, după ce elevii nu s-au prezentat la cursuri nici luni, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile – cod portocaliu de vânt şi ninsoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au decis, luni, ca în toate şcolile din judeţul Constanţa să fie suspendate cursurile şi marţi, după ce duminică fusese luată aceeaşi măsuri pentru 26 februarie.

Judeţul Constanţa se află sub mai multe avertizări tip cod portocaliu de vânt puternic, ninsoare şi viscol.

Reprezentanţii Centrului Meteorologic Regional Dobrogea au precizat că de duminică noapte şi până pe 27 februarie, se vor semnala cantităţi mari de zăpadă, de 30 de centimetri, izolat şi peste, intensificări ale vântului de 90 km/h ce vor genera formarea de troiene, fapt care va conduce la blocarea drumurilor, iar vizibilitatea va scădea sub 50 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.