Una dintre cele patru fete care au fost filmate în timp ce bat şi umilesc o adolescentă din Târgu Jiu a fost reţinută, luni, după ce poliţiştii au vizionat încă un video de la incident. Părinţii celorlalte trei agresoare au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene Gorj, Victor Tuhaşu, a declarat, luni, pentru News.ro, că una dintre fetele care au agresat o adolescentă de 13 ani a fost reţinută şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj.

Fata este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Între timp, în spaţiul public a mai apărut un video de la incident. Pe imagini se vede cum fata care a fost reţinută loveşte victima cu piciorul în zona feţei, îi dă mai multe palme şi o trânteşte la pământ. 

Mai multe persoane asistă la scenă, iar vocea unei fete se aude spunând ”Aşa, aşa”.

O altă adolescentă intervine, şi-i cere agresoarei să înceteze, îndepărtând-o de victimă. 

Părinţii celorlalte trei agresoare, care au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, au fost amendaţi cu câte 500 de lei în baza Legii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

IPJ Gorj a demarat încă de duminică o anchetă, după ce imagini cu patru fete care agresează o adolescentă au apărut în spaţiul public. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.