Poliţiştii constănţeni fac verificări pentru identificarea unui şofer care a intrat cu autoturismul pe plaja din Vama Veche şi a rămas blocat cu maşina în mare. Acesta va fi sancţionat cu o amendă cuprinsă între 10 şi 20 de mii de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii fac cercetări pentru identificarea şoferului care a pătruns marţi cu maşina pe plaja din Vama Veche, iar apoi a ajuns cu autoturismul în apă. Şoferul a întâmpinat dificultăţi pentru a scoate maşina din mare, fiind nevoie de mobilizarea mai multor persoane aflate în zonă ca să reuşească acest lucru.

După ce vor afla identitatea conducătorului auto, poliţiştii urmează să-l amendeze cu o sumă între 10 şi 20 de mii de lei.

Sancţiunea va fi acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.