Un pompier în vârstă de 48 de ani din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea se află printre cele şase victime ale coronavirusului anunţate sâmbătă de autorităţi.. El lucra la ISU din 2007, fiind încadrat ca şofer pe autospecialele de stingere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă, decesul unui bărbat de 48 de ani din judeţul Constanţa, care fusese infectat cu Covid-19. El a murit la Institutul Matei Balş.
ISU Dobrogea a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că plutonierul adjutant avea 48 de ani şi era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea din anul 2007,  fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere. 
“Acesta a fost un militar desăvârşit şi un camarad de nădejde.  În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului”, a transmis ISU. 
Pompierii spun că bărbatul a fost internat pe data de 12 aprilie, la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia , iar în data de 13 aprilie, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19. 
“În cursul zilei de vineri, a fost transferat la Bucureşi, la Institutul Matei Balş, acolo unde, din nefericire a decedat în cursul nopţii trecute”, a menţionat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. 
ISU a mai precizat că spaţiile şi mijloacele de intervenţie ale unităţii în care activa pompierul au fost dezinfectate, iar pompierii care au intrat în contact cu el sunt în autoizolare şi monitorizaţi din punct de vedere al stării medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.