Un focar de COVID-19 a apărut la Spitalul Judeţean Timişoara, după aproximativ o lună de la închiderea celui mai recent focar în Timiş. Au fost diagnosticaţi trei pacienţi cu virusul SARS CoV-2, la secţia Neurologie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, un focar de COVID-19 a fost depistat joi la Spitalul Judeţean Timişoara. Au fost diagnosticate trei cazuri, la pacienţi internaţi pe Secţia de Neurologie. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”Persoanele pozitive au fost izolate, de tratamentul acestora se ocupă personal dedicat. S-au intensificat măsurile sanitare”, transmite DSP Timiş.
 
Ultimul focar, în Timiş, s-a închis în data de 6 iunie şi a fost tot la Spitalul Judeţean Timişoara, la Secţia Gastroenterologie.
 
În intervalul 27 iunie - 3 iulie 2022,  au fost 326 de cazuri de COVID-19 depistate în judeţul Timiş.
 
În Timiş sunt 27 pacienţi cu coronavirus internaţi în spitale, dintre care 5 în Terapie Intensivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.