Un elev din Caracal, în vârstă de 19 ani, susţine că a fost agresat, atât fizic, cât şi verbal, de două cadre didactice de la unitatea şcolară unde învaţă, iar Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, vineri, că Poliţia a fost sesizată de către elevul agresat. 
 
“La data de 1 martie, în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin plângere scrisă, de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat fizic şi verbal de către două cadre didactice de la o unitate de învăţământ, din municipiul Caracal, unde acesta este elev”, a transmis IPJ Olt. 
 
Sursa citată menţionează că în această cauză a fost sesizat Biroul Siguranţă Şcolară, care a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.