Un complex sportiv de 850 de locuri a fost inaugurat, joi, în comuna constănţeană Cumpăna, valoarea investiţiei fiind de peste 14 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), complexul sportiv "Centenar 2018" din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, a fost inaugurat, joi, în prezenţa viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu.

"Este o investiţie extrem de importantă atât pentru cei 1.850 de elevi şi preşcolari, cât şi pentru cei peste 17.600 de locuitori ai comunei Cumpăna. Mă bucur că acest proiect ambiţios a fost realizat în cele mai bune condiţii, pentru că, investind în sport, investim în sănătatea noastră şi a copiilor noştri", a declarat Vasile-Daniel Suciu.

Obiectivul a fost realizat cu fonduri asigurate de MDRAP, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), are 850 de locuri în tribune şi cuprinde: un teren de fotbal cu o dimensiune de 105 x 68 metri, care respectă cerinţele UEFA; spaţii dedicate şi altor discipline sportive: atletism (pistă de alergare cu 4 culoare pentru 400 metri, aruncarea ciocanului, aruncarea discului şi a greutăţii); oină (teren de oină); handbal; volei; baschet; tenis.

Complexul sportiv a fost recepţionat în 22 aprilie, iar valoarea totală a contractului a fost de 14,1 milioane lei cu TVA.

Acesta este cel de-al şaselea complex sportiv finalizat de CNI de la începerea subprogramului "Complexuri sportive" din cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social. Până în prezent, au fost finalizate peste 1.130 de obiective de investiţii în infrastructura sportivă din România (săli de sport, bazine de înot, patinoare artificiale sau complexuri sportive).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.