Un bebeluş de 500 de grame s-a născut prematur, marţi, la Spitalul Orăşenesc Hârşova, el fiind transferat la Spitalul Judeţean Constanţa. Bebeluşul este activ şi vioi, iar medicii sunt încrezători în şansele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Spitalul Judeţean Hârşova a anunţat că, marţi dimineaţa, cadrele medicale de la Spitalul Orăşenesc Hârşova au ajutat la aducerea pe lume a unui bebeluş născut prematur, la 24-25 săptămâni de sarcină, cu o greutate de 500 de grame şi o lungime de 25 de centimetri.
 
"Bebeluşul este unul dintre puţinele cazuri de naştere prematură, la 5 luni, cu greutatea de 500 de grame. În ciuda vârstei şi a greutăţii, bebeluşul este activ, vioi, iar medicii sunt încrezători în şansele sale. Bebeluşul a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa cu o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Nou-Născuţi, pentru a putea beneficia de asistenţa medicală necesară”, au arătat reprezentanţii spitalului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.