Un bărbat de 50 de ani a murit, luni, după ce a fost agresat de un coleg, iar fapta s-a petrecut în incinta unei firme din Craiova. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni dimineaţă, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din Craiova, un bărbat a fost agresat fizic.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconştienţă. A fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Conform unor surse, principalul suspect în acest caz este un coleg de muncă al victimei. Acesta se află în custodia poliţiştilor şi urmează să fie audiat. Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care între cei cei doi a izbucnit un conflict.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.