Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit şi altul a fost rănit după ce au căzut în apă de la bordul unui remorcher aflat în Portul Constanţa, incidentul având loc în noaptea de miercuri spre joi. Cei doi au fost scoşi din mare de către pompieri şi duşi la spital, unde unul dintre ei a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 14 februarie, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi în legătură cu producerea unui accident de muncă în Portul Constanţa. Astfel, doi marinari români, cu vârste de 51, respectiv 64 de ani, au cazut în apă, de la bordul unui remorcher sub pavilion românesc, acostat în dana zero a portului.

Conform ISU Dobrogea, la faţa locului s-au deplasat 19 pompieri cu două autospeciale şi 3 echipaje SMURD, echipele de intervenţie reuşind scoaterea din mare a celor doi bărbaţi şi transportarea lor la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii spun că în jurul orei 4.00, bărbatul în vârstă de 64 de ani, din localitatea constănţeană Tuzla, a murit la unitatea medicală.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului de muncă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.