Un angajat de la Aeroportul ”Henri Coandă” a fost diagnosticat cu coronavirus, conform purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, care a precizat că acesta a prezentat lista persoanelor cu care a intrat în contact şi este în curs de desfăşurare o anchetă epidemiologică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajatul, care, potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului ”Henri Coandă”, lucra la un serviciu care se ocupa de asistenţa persoanelor cu mobilitate redusă, a fost confirmat cu coronavirus.

Valentin Iordache a precizat la Antena 3 că angajatul a indicat că a intrat în conctact cu alte 10 persoane şi că este în curs de desfăşurare o anchetă epidemiologică.

Până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.